IM-Pact NLP Opleidingen en CoachingIM Pact Mark Ingrid
Opleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP in Zeeland, Jouw NLP
    Nieuw Levens Plezier
  • Jouw NLP, jouw Communicatie opleidingen voor
    Persoonlijke Ontwikkeling

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

NLP Opleidingen in Zeeland:

IM-Pact Opleidingen geeft je de kwaliteit die je verdient

Opleidingen die je Inspireren, Ontwikkelen en Nieuw Levens Plezier bezorgen.

Opleidingen NLP bij IMpact verrijkt je leven doordat je je doelen met plezier bereikt en met meer harmonie in jezelf en de mensen om je heen.
De NLP opleidingen volgen betekent een persoonlijke begeleiding en werken in kleine groepen. Dat garandeert de kwaliteit en jouw ontwikkeling.

100procentkwaliteitIedereen kan NLP leren. Zolang je iets wilt veranderen en je er van uit gaat dat je zelf deze verandering kunt en wilt gaan doen, is het leren van NLP eenvoudig.

Voor (toekomstige) coaches is de opleidingen de basis voor elke begeleiding.

 

 

Wat is NLP?

Neuro is het deel wat verwijst naar de wijze waarop we mensen, de natuur en voorwerpen waarnemen. Onze 6 zintuigen en vooral: welke 2 zintuigen we het liefst gebruiken. Dat heeft een diepgaand effect op hoe we ons leven ervaren.

Linguistisch: het type taal wat gebruiken. Vindt jij beelden belangrijk, dan "spreek" je in beelden, Hoe iets eruit ziet, vormen etc. Is geluid meer je ding dan gebruik je woorden en zinnen als"eens even inluisteren, gehoor geven aan een vraag, klaterende lachbuien

Programmeren: Dit is de plaats waar het allemaal gebeurt: je hoofd ... en je hart. Wat voel je precies, hoe voelt dat en wat is er belangrijk. Daardoor kun je besluiten hoe je gaat reageren.

Nu is de werking (invulling) van NLP voor iedereen anders door filters die je gebruikt, je verleden en je ervaringen. Wanneer je kunt leren hoe dat voor jezelf werkt en kunt vaststellen hoe dat voor een ander is, kun je je communicatie wat is nlpsturen en zorgen dat jouw boodschap zo goed mogelijk overkomt.
Omdat je belangrijkste motivatie van je persoonlijke overtuigingen komen specialiseert IMpact zich op dat gebied. Je leert je eigen overtuigingen kennen en daarme de redenen waarom je in bepaalde dingen succesvol bent en waar niet in. Jouw talenten helpen we graag ont-wikkelen waardoor je succesvoller wordt.

Centraal voor de opleidingen staat de vragen:

  • Wat wil je precies
  • Wie ben je precies

Tijdens de opleiding kun je voortreffelijk onderzoeken welke veranderingen noodzakelijk zijn om jouw succes werkelijkheid te laten worden.

De opleidingen kennen een behoorlijke diepgang: dat bereiken we door jouw normen en waarden centraal te stellen. Door de NLP methode te leren en jouw invulling daaraan te geven zorg je zelf voor je eigen succes! Leer waar je goed in bent en maak dat nog beter.

NLP in Zeeland.

Lees meer over

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer