IM-Pact Opleidingen

NLP Coach opleiding

Ben jij de professionele coach van de toekomst ?

Coachen is een bijzonder beroep. Je komt snel dichtbij mensen en hun eigen levensuitdagingen. Je bent vaak de enig overgebleven life-line. Wanneer jouw rol zo belangrijk is, dan is je ROL belangrijk. 

NLP Coach in Zeeland

De erkende NLP coach opleiding in Zeeland. IM-Pact Opleidingen geeft NLP practitioner, NLP Master en Postmaster opleidingen in een rustieke en aantrekkelijke omgeving. Onze trainingslocatie - in voormalig schoolgebouw - midden in Middelburg geeft ruimte voor kleine groepen. In een kleine groep krijg je de mogelijkheid om om diepgang te vinden.De trainers zijn beide ervaren NLP coach met een actieve praktijk. Daardoor kunnen ze jou training tot een succes maken door hun ervaring met jou te delen.

Coachen met NLP

Het uitgangs punt van NLP is dat je leert van de hoogste expertise van anderen die je voor zijn gegaan. Geen gemiddelde van velen maar de hoogste kwaliteit van een expert. Dat vindt je gelijk terug in de opleiding voor NLP coach. Je trainers zijn hoog gekwalificeerde coaches met recente ervaring. NLP biedt alle mogelijkheden op communicatief gebied. Biedt interventies, verander mechanismen en beproefde ontdekkings methodieken. Deze methodieken zijn noodzakelijk om de juiste doelstellingen te vinden en na te streven.

Leer van coachexperts

Veelal staan coaches niet open om hun kennis en kunde te delen. De resultaten zijn vaak magisch en vereisen inzet. Een coach praktijk oprichten vregt veel inspanning  om tot succes te komen,. Daarom krijg je zelden een inkijkje.
Bij IM-Pact Opleidingen krijg je les van Mark en Ingrid. Beiden hebben meer dan 20 jaar coachervaring. Door de succesvolle methode van NLP toe te passen.
Hun core-business is opleiden. Mensen begeleiden in wat ze goed kunnen. Wanneer jij goed wilt leren coachen met NLP, dan kan je bij IM-Pact Opleidingen terecht

Coming Soon

NLP Practitioner Opleiding : Dinsdag serie start begin Februari 2024

NLP Master Opleiding: Vrijdag serie start begin Maart 2024

Post Master Blok NLP en Spiral Dynamics : 15 december 2023

Workshop Vasthouden Loslaten 22 november 2023

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Praktische informatie over de 
NLP Coach Opleiding

Wat zijn de kosten en wat krijg je er voor?


  • De investering bedraag € 625,00 euro per module, in totaal € 3125. euro
  • 2 Professionele NLP opleiders
  • Lesmateriaal inbegrepen
  • Assessments inbegrepen
  • NLP Coach Certificaat
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Bewustwording
  • Inzichten in moderne psychologie
  • Samenwerking bewuste en onderbewust
  • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat is nog meer van belang?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.


Het volgen van de NLP Coach opleiding veronderstelt de afronding van NLP Practitioner en NLP Master opleidingen.