IM-Pact Opleidingen

Stuur een berichtje
Volg ons op facenbook
bel ons even

NLP is Communicatie

Communiceren is voor iedereen een dagelijkse bezigheid. Het is zelfs zo normaal dat we niet meer in staat zijn om niet te communiceren. Zelfs wanneer je stil staat, niet aanwezig bent of op vakantie gaat, dan nog steeds communiceer je. Een goed communicatie is niet altijd even eenvoudig te bereiken. Iedereen communiceert op een eigen en specifieke wijze. Soms hoor je een bepaald spraakgebruik, soms een dialect, soms juist die ene paar woorden die juist die persoon uniek maken.
Communicatie gaat niet alleen naar de buitenwereld, we communiceren voortdurend met onszelf. Soms hebben we lol daarmee (binnenpretjes), Soms weten we onszelf de grond in te boren. Hoe dat ook, voor alle communicatie die we belangrijk vinden gebruiken we ons volledige lichaam: verbaan en non-verbaal. NLP leert hoe dat werkt,wat de reden is dat het zo werkt EN NLP leert vooral de wijze waarom wij mensen dat doen.

IM-Pact Opleidingen

NLP in Zeeland

Met de communicatie opleiding en cursussen in Zeeland, bereik je een heel bijzonder resultaat. Want het beste leer je van experts. Dat zijn de trainers van 
IM-Pact Opleidingen. Zij beheersen alle methoden en gebruiksvormen van communicatie. En hier in Middelburg, Zeeland. Bijna om de hoek in Padma. 
Een rustige omgeving om met vertrouwen, openheid en veiligheid nieuwe en bijzondere methoden in te trainen, eigen te maken en uit te voeren voordat je
ze op je werk, prive of op een andere plek gaat gebruiken.

Communicatie opleiding en cursussen in zeeland 


Communicatie opleiding en cursus in Zeeland gaat uit van beproefde werkwijzen die zijn ontstaan door meester communicatoren te observeren, hun capaciteiten te leren en hun overtuigingen (normen en waarden)
in kaart te brengen. Het model (NLP) wat daardoor ontstaat is een expertise model. Jouw expertise. Een communicatie deskundige is in staat om elk vraag te evalueren en een passend antwoord te vinden. 

Onze communicatie opleiding voorziet in kleine groepen om persoonlijke begeleiding en training mogelijk te maken.

NLP is totaal menselijk
Start vandaag nog.. NU!!


IM-Pact Opleidingen geeft sinds 2009 NLP Opleidingen in Middelburg. Je wil vast meer informatie na het lezen van de website. Dat kan! Om je snel en eenvoudig te kunnen spreken kan je een NLP Informatie Gesprek aanvragen. We stemmen een datum en tijd af en je wordt gebeld! Hoe eenvoudig kan het zijn!

Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Heb de moed om je hart en je intuïtie te volgen.
Op een of andere manier weten zij al wie je wil zijn.
Al het andere is niet belangrijk.

— Steve Jobs