IM-Pact Opleidingen

Stuur een berichtje
facebook van IM-Pact
bel ons even

Welke mensen volgen opleidingen bij IM-Pact?

Als zeer ervaren NLP-trainers begrijpen we dat persoonlijke groei en ontwikkeling voor iedereen van belang is, ongeacht achtergrond, beroep of levensfase.
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is geschikt voor een breed scala aan mensen, van professionals die hun leiderschapsvaardigheden willen verbeteren tot mensen zoals jij en ik die persoonlijke obstakels willen overwinnen en
een vervullender leven willen leiden.

Onze NLP-opleidingen zijn ontworpen voor iedereen die effectiever wil communiceren. Bijvoorbeeld leidinggevenden die hun strategieën voor het motiveren en inspireren van anderen willen verbeteren of
therapeuten die hun gereedschapskist willen uitbreiden met krachtige technieken voor gedragsverandering of
gewoon voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en de ontwikkeling van meer zelfvertrouwen en veerkracht.

Ook voor ouders die effectiever willen communiceren met hun kinderen, leraren die hun lesmethoden willen verfijnen en beter willen afstemmen op verschillende leerstijlen, en voor iedereen die streeft naar harmonieuzere relaties en diepere verbindingen met anderen, biedt NLP waardevolle inzichten en technieken.

Je kan gerust concluderen dat NLP geschikt is voor iedereen die oprecht geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar leven, relaties en professionele vaardigheden. Door de flexibiliteit en veelzijdigheid van NLP is het toegankelijk voor een breed publiek, ongeacht leeftijd, beroep of levensfase. We nodigen iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en groeien van harte uit om deel te nemen aan onze NLP-opleidingen, waarin je wordt ondersteund en gestimuleerd om jouw individuele groeipad te bewandelen. 

IM-Pact Opleidingen Mark de Bokx en Ingrid Sanders

Overweeg je om NLP te gaan volgen ? 

Jouw uitdaging is om aan jezelf toe te geven dat het anders moet. En dat het anders kan. Want je weet dat je talenten hebt. De kunst is alleen om die in je voordeel te gaan gebruiken. Om de persoon te worden die jij bent. En zo de verbinding met jezelf én met anderen te gaan ervaren.

Dan past deze NLP Opleiding bij jou!

Onze opleidingen en cursussen zijn voor iedereen die streeft naar: 


Persoonlijke groei en ontwikkeling
Identiteitsontwikkeling
Onafhankelijkheid in denken, voelen en doen
Hernieuwde Levens Energie en Levens Vreugde
Integratie van theorie in de praktijk
Communicatieve vaardigheden en interventietechnieken


 Voor iedereen die zegt:
‘En nu is het genoeg. Ik ga mijn hart volgen!’ De kunst is om jezelf die NLP-opleiding te gunnen! 
Er zijn heel veel mensen die overwegen om een NLP-opleiding te gaan volgen. Dat merken wij aan het groeiend aantal bezoekers op onze website, aan de toename in mailtjes en belletjes, aan het groeiend aantal deelnemers aan onze NLP opleidingen en … aan het persoonlijk contact met de mensen: we willen op zoek naar onszelf, zijn daar hard aan toe, maar vaak gunnen we ons die opleiding pas te laat. Eigenlijk … zou iedereen een NLP-opleiding moeten volgen Wij hebben zelf de NLP-opleidingen gevolgd. Jaren terug. Omdat ook wij worstelden. Omdat ook wij het gevoel hadden dat we het contact met onszelf, met anderen en met de wereld kwijt waren. De NLP-opleidingen die wij volgden, brachten harmonie, geluk en persoonlijk groei. Wij wilden ons enthousiasme en onze kennis overdragen op anderen. Omdat wij merkten – eerst bij onszelf en later bij de mensen die hier een opleiding volgen – dat NLP zo veel goeds doet! Voor jou. Voor de mensen om je heen. 
En daarmee voor de wereld.
We worden vanaf onze geboorte voor de gek gehouden. Dat is zo normaal dat we zelfs onszelf voor de gek zijn gaan houden. We zijn gestopt met vragen stellen en op de automatische piloot (van een ander...) gaan leven. We geloven dingen over onszelf die NIET waar zijn en verloochenen daardoor ons hart. 

Wat houdt je nog tegen? 


Ga ervoor ! 

Start vandaag nog.. NU!!


Weet je niet precies wat NLP met jou doet?
Of heb je andere vragen? Bel ons op 06-51 37 02 69
Wij vertellen je met alle plezier wat het met ons heeft gedaan.
En wat het met de mensen heeft gedaan die bij IM-Pact Opleidingen de NLP opleidingen hebben gevolgd.
Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je datgene wat je altijd al had