IM-Pact Opleidingen

Stuur ons een berichtje
Facebook van IM-Pact Opleidingen
Een beller is sneller

NLP Practitioner Opleiding


Communiceren doe je al, maar nu beter!

NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) helpt bij het verbeteren van jouw communicatie om verschillende redenen:

Betere zelfbewustzijn: NLP helpt iedereen om bewust te worden van zijn/haar eigen denkpatronen, overtuigingen en gedragingen. Door deze bewustwording begrijp je jezelf beter en leer je doelgericht jouw boodschap te beheersen, wat leidt tot effectievere communicatie.

Verbeterde non-verbale communicatie: NLP richt zich ook op non-verbale communicatie, zoals lichaamstaal, intonatie en gezichtsuitdrukkingen. Door te leren hoe non-verbale signalen te interpreteren en te gebruiken, kan je jouw boodschap beter overbrengen en de reacties van anderen beter begrijpen.

Effectieve verbinding: NLP stelt je in staat om beter contact te maken en een band op te bouwen met anderen, door gebruik te maken van technieken zoals spiegelen en het aanpassen van communicatiestijlen. Dit helpt hen om een betere relatie en vertrouwen met anderen op te bouwen, wat de communicatie verbetert.

Het verminderen van misverstanden: NLP helpt je om jouw taal en woordkeuze zorgvuldiger en effectiever te kiezen, waardoor misverstanden en verwarring worden verminderd. Dit draagt bij aan het creëren van duidelijke en begrijpelijke communicatie.

Empathie ontwikkelen: NLP stimuleert ook het ontwikkelen van empathie, oftewel het vermogen om de gevoelens en perspectieven van anderen te begrijpen en te waarderen. Dit maakt het mogelijk om beter rekening te houden met de behoeften en wensen van anderen tijdens het communicatieproces.

NLP helpt je bij het verbeteren van communicatie door het vergroten van zelfbewustzijn, het verbeteren van non-verbale signalen, het opbouwen van betere relaties, het verminderen van misverstanden en het ontwikkelen van empathie. Deze verbeteringen dragen bij aan effectievere en succesvollere communicatie in verschillende omstandigheden.

De centrale vragen in dit blok zijn

Heeft ieder gedrag werkelijk een positieve intentie ?
Hoe werken jouw filters ?
Welke betekenisgeving pas jij toe? Welk nieuw pad wil je bewandelen ?

In dit blok gaan we naar jou toe. Naar jouw gevoel. Wat vertelt het jou? Waar liggen je grenzen?

Vragen die tijdens dit blok aan de orde komen, zijn:

Wat wil je graag bereiken en lukt maar niet ?
Wat stopt je ?
Hoe werk je aan de toekomst ? Oude gewoonten zorgen er voor dat je steeds hetzelfde blijft doen

Als enthousiaste NLP-trainer kan ik je vertellen dat NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) een krachtige methode is om oude gewoonten te doorbreken. Met NLP kunnen we de manier waarop we denken, communiceren en ons gedragen veranderen, zodat we nieuwe, positieve gewoonten kunnen ontwikkelen.

Met behulp van verschillende NLP-technieken kunnen we ons onderbewustzijn herprogrammeren en beperkende overtuigingen, negatieve denkpatronen en destructieve gewoonten aanpakken. We leren om oude patronen los te laten en nieuwe, effectievere manieren van denken en handelen te creëren. Dit stelt ons in staat om onze doelen te bereiken, ons zelfvertrouwen te vergroten en een positieve en succesvolle mindset te ontwikkelen.

Dus, of het nu gaat om het stoppen met roken, afvallen, zelfverzekerd spreken in het openbaar of het veranderen van andere gewoonten die je belemmeren, NLP biedt je de tools en technieken om dit te bereiken. Met enthousiasme en passie begeleiden we onze cursisten om hun oude gewoonten te doorbreken en een positieve, transformatieve verandering te ervaren.

Vragen die tijdens dit blok aan de orde komen, zijn:

Wat doe je precies?
Hoe verloopt je stappenplan?
Welke verandering brengt je naar je hart? 

'Het mooie aan de opleiding vond ik dat je verplicht wordt om heel eerlijk naar je zelf te kijken. Het is geen stof die je op wordt gelegd. Nee, je wordt uitgedaagd om met jezelf aan de slag te gaan, uitdagingen te zoeken en je grenzen telkens een beetje te verleggen.'


NLP: daaaar wordt je BLIJ van !


Coming Soon

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op 3 September 2024

NLP Master Opleiding: Vrijdag serie start begin Maart 2024

Post Master Blok NLP en Transactionele Analyse Maart 2024 (Woensdag 3 daagse)

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

"NLP werd mij aagraden door een vriendin. Ik kwam steeds met dezelfde mensen in aanraking en was niet in staat om werkelijke veranderingen te bereiken. Ik leerde de positieve intentie kennen. De positieve intentie voor mijzelf wel te verstaan. Nu ben ik in staat om eigen keuzes te maken"
Dankjewel, Mark en Ingrid.

Praktische informatie over de NLP Practitioner Opleiding

  • De investering bedraag € 2950,00 euro. 0% BTW tarief.
    Dit is een all-in bedrag: je krijgt hiervoor
  • 18 dagen NLP Practitioner
  • 2 professionele NLP opleiders
  • Lesmateriaal
  • Internationaal erkend certificaat
  • Mogelijkheid om NLP Master te volgen
  • Persoonlijke ont-wikkeling
  • Bewustwording 

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.