IM-Pact Opleidingen

NLP Coach opleiding

Ben jij de professionele coach van de toekomst ?

Coachen is een bijzonder beroep. Je komt snel dichtbij mensen en hun eigen levensuitdagingen. Je bent vaak de enig overgebleven life-line. Wanneer jouw rol zo belangrijk is, dan is je ROL belangrijk. 

NLP Coach in Zeeland

De erkende NLP coach opleiding in Zeeland. IM-Pact Opleidingen geeft NLP practitioner, NLP Master en Postmaster opleidingen in een rustieke en aantrekkelijke omgeving. Onze trainingslocatie - in voormalig schoolgebouw - midden in Middelburg geeft ruimte voor kleine groepen. In een kleine groep krijg je de mogelijkheid om om diepgang te vinden.De trainers zijn beide ervaren NLP coach met een actieve praktijk. Daardoor kunnen ze jou training tot een succes maken door hun ervaring met jou te delen.

Coachen met NLP

Het uitgangs punt van NLP is dat je leert van de hoogste expertise van anderen die je voor zijn gegaan. Geen gemiddelde van velen maar de hoogste kwaliteit van een expert. Dat vindt je gelijk terug in de opleiding voor NLP coach. Je trainers zijn hoog gekwalificeerde coaches met recente ervaring. NLP biedt alle mogelijkheden op communicatief gebied. Biedt interventies, verander mechanismen en beproefde ontdekkings methodieken. Deze methodieken zijn noodzakelijk om de juiste doelstellingen te vinden en na te streven.

Leer van coachexperts

Veelal staan coaches niet open om hun kennis en kunde te delen. De resultaten zijn vaak magisch en vereisen inzet. Een coach praktijk oprichten vregt veel inspanning  om tot succes te komen,. Daarom krijg je zelden een inkijkje.
Bij IM-Pact Opleidingen krijg je les van Mark en Ingrid. Beiden hebben meer dan 20 jaar coachervaring. Door de succesvolle methode van NLP toe te passen.
Hun core-business is opleiden. Mensen begeleiden in wat ze goed kunnen. Wanneer jij goed wilt leren coachen met NLP, dan kan je bij IM-Pact Opleidingen terecht

Meesterlijk Coachen met NLP

DE krachtige tools die mensen kunnen helpen hun persoonlijke en professionele ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Met NLP Coaching krijgen mensen de mogelijkheid om diepgaande veranderingen in hun denkpatronen, gedrag en communicatie te bewerkstelligen. Deze technieken stellen mensen in staat om effectiever te worden in het bereiken van doelen, het verbeteren van relaties en het overwinnen van persoonlijke obstakels.

Een van de belangrijkste voordelen van NLP Coaching is het vermogen om belemmerende overtuigingen te identificeren en te transformeren. Overtuigingen zijn diepgewortelde denkpatronen die ons gedrag en onze beslissingen beïnvloeden. Belemmerende overtuigingen weerhouden ons om het volledige potentieel te bereiken. Bijvoorbeeld, als iemand gelooft dat ze niet goed genoeg zijn om succesvol te zijn, zullen ze waarschijnlijk terughoudend zijn om uitdagingen aan te gaan en nieuwe kansen te verkennen. Door NLP en coaching kunnen mensen deze belemmerende overtuigingen identificeren en veranderen in overtuigingen die hen ondersteunen bij het bereiken van succes.

NLP Coaching stelt mensen in staat  om effectievere communicators te worden. Communicatie is de sleutel tot succesvolle relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Met NLP en coaching kunnen mensen hun communicatiestijl verbeteren, zodat ze effectiever kunnen communiceren met anderen. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze effectiever kunnen luisteren, hoe ze assertiever kunnen zijn en hoe ze hun boodschap helder en overtuigend kunnen overbrengen. Door deze verbeterde communicatieve vaardigheden kunnen mensen beter begrepen worden, conflicten verminderen en hun relaties versterken.

Naast het verbeteren van communicatieve vaardigheden, biedt NLP Coaching ook technieken om de prestaties te verbeteren. Of het nu gaat om persoonlijke doelen zoals het verliezen van gewicht of het behalen van professionele doelen zoals het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, NLP en Coaching kunnen mensen helpen om hun prestaties te optimaliseren. Door middel van specifieke technieken zoals ankeren en visualisatie, kunnen mensen hun motivatie en focus vergroten. Ze kunnen zichzelf programmeren voor succes en stappen ondernemen om hun doelen te bereiken.

Een ander waardevol voordeel van NLP Coaching is het vermogen om stress en negatieve emoties te verminderen. In de moderne wereld worden mensen vaak geconfronteerd met hoge niveaus van stress, angst en overweldiging. Deze negatieve emoties kunnen onze mentale en fysieke gezondheid beïnvloeden en het moeilijk maken om optimaal te functioneren. Door middel van NLP en Coaching hebben mensen toegang tot technieken zoals ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en gedachtepatroon verandering. Deze technieken kunnen mensen helpen om stress te verminderen, een positieve mindset te cultiveren en een gevoel van welzijn te bevorderen.

NLP Coaching is het vergroten van zelfbewustzijn. Zelfbewustzijn is essentieel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door middel van NLP en coaching kunnen mensen zichzelf beter leren kennen en begrijpen. Ze kunnen ontdekken wat hun sterke punten en zwakke punten zijn, wat hun drijfveren zijn en wat hun diepste verlangens en doelen zijn. Met deze zelfkennis kunnen mensen betere keuzes maken en beslissingen nemen die in lijn zijn met hun waarden en doelen.


NLP Coaching biedt is het vermogen om effectief om te gaan met verandering. Verandering is een constante in het leven, zowel persoonlijk als professioneel. Het vermogen om flexibel en veerkrachtig te zijn, kan het verschil maken tussen succes en stagnatie. NLP Coaching bieden technieken en strategieën om mensen te helpen bij het omgaan met verandering, zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden en te groeien door uitdagende situaties. Met deze tools kunnen mensen hun angsten overwinnen en in staat zijn om veranderingen positief te benaderen.

Ten slotte biedt NLP Coaching ook het voordeel van persoonlijke groei en ontwikkeling. NLP Coaching biedt een gestructureerde en ondersteunende omgeving waarin mensen kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen. Door middel van individuele coaching sessies en groepstrainingen kunnen mensen hun vaardigheden en kennis vergroten, hun zelfvertrouwen vergroten en hun potentieel realiseren. NLP Coaching biedt een kader voor persoonlijke groei en kunnen mensen helpen om betere versies van zichzelf te worden.

NLP Coaching biedt een breed scala aan voordelen voor mensen die hun persoonlijke en professionele ontwikkeling willen bevorderen. Of het nu gaat om het overwinnen van belemmerende overtuigingen, het verbeteren van communicatieve vaardigheden, het optimaliseren van prestaties, het verminderen van stress, het vergroten van zelfbewustzijn, het omgaan met verandering of het realiseren van persoonlijke groei, NLP Coaching bieden de tools en technieken om deze doelen te bereiken. Dus, als je op zoek bent naar een manier om jezelf naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan om NLP Coaching te volgen. Het kan je helpen om obstakels te overwinnen, je potentieel te realiseren en de beste versie van jezelf te worden. ​En de beste versie van jezelf, dat was je ooit al

Coming Soon

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op 3 September 2024

NLP Master Opleiding: Vrijdag serie start begin Maart 2024

Post Master Blok NLP en Transactionele Analyse Maart 2024 (Woensdag 3 daagse)

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Praktische informatie over de 
NLP Coach Opleiding

Wat zijn de kosten en wat krijg je er voor?


  • De investering bedraag € 625,00 euro per module, in totaal € 3125. euro
  • 2 Professionele NLP opleiders
  • Lesmateriaal inbegrepen
  • Assessments inbegrepen
  • NLP Coach Certificaat
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Bewustwording
  • Inzichten in moderne psychologie
  • Samenwerking bewuste en onderbewust
  • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat is nog meer van belang?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.


Het volgen van de NLP Coach opleiding veronderstelt de afronding van NLP Practitioner en NLP Master opleidingen.