IM-Pact Opleidingen

Whatsapp
Facebook
Bel ons

NLP met IM-Pact !


Elke opleiding bij IM-Pact heeft ook echt  impact  !

Elke opleiding combineert het denken, voelen en doen. Je zult al heel snel innerlijke rust ervaren, verantwoordelijkheid over jouw leven pakken en Nieuw Levens Plezier krijgen. Je gaat zien: een opleiding bij IM-Pact heeft ook echt impact op je dagelijkse leven!

 NLP in Zeeland 

IM-Pact Opleidingen geeft de NLP opleidingen in Middelburg, Zeeland. Onze opleidingen geven wij in een mooi gerenoveerd schoolgebouw, in het hartje van de hoofdstad van Zeeland. Je kan je auto op 9 minuten loopafstand gratis parkeren en tijdens de pauzes ben je in 9 minuten in de binnenstad. Hoewel we in de stad opleidingen geven, is de omgeving rustig ontspannend. Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw NLP opleiding.


Je voelt je snel thuis bij IM-Pact Opleidingen

We kunnen gerust zeggen dat de groepen die we les geven in NLP en persoonlijke ontwikkeling, een gemeleerd gezelschap zijn. We treffen verschillende leeftijden, achtergronden, functies, opleidingen en interesses aan. Wat deze menden bindt is de interesse in persoonlijke wontwikkeling. Ze willen allemaal meer van zichtzelf leren. Onze cursisten hebben de behoefte om in hun eigen spiegel te kijken. Dat is een proces waar moed voor nodig is. Een proces naar je kern vraagt om eerlijkheid naar jezelf. Je kwetsbaar durven opstellen naar jezelf.
Het resultaat is meer balans en harmonie in je leven.
Je bent in staat om op tijd te acteren en te reageren. Of om tijd eens even stil te staan.

 Ervaringsgericht leren 

Bij IM-Pact Opleidingen leer je door te doen. Natuurlijk hebben we NLP theorie voor je. Maar de theorie blijft nutteloos wanneer je geen praktijk ervaart. Tijdens de opleidingsdagen oefen je veel, je leert verschillende toepassingen en we gebruiken verschillende lesmethoden. Ja mag na de cursusdag gelijk aan de slag en NLP toepassen. Zo leer je NLP met IM-Pact! Deze ervaring blijft altijd bij je zodat je NLP altijd kunt blijven gebruiken


Smelt het ijs in je hart, volg opleidingen
mét IM-Pact 

NLP Practitioner

Wat WIL ik Precies ?

NLP Master

Wie BEN ik ?

NLP PostMaster en NLP Coach

Persoonlijk leiderschap

Wat leer je in de NLP Practitioner

In de NLP Practitioner opleiding ga je een breed scala aan technieken leren om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Je leert communicatievaardigheden verbeteren, effectief omgaan met emoties en overtuigingen, en het creëren van positieve verandering in je leven. Daarnaast ga je ook leren over een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling en hoe je een inclusieve gemeenschap kunt creëren. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het leren van een ecologische vorm van assertiviteit, waarmee je zelfvertrouwen opbouwt zonder anderen te schaden. Kortom, je zult praktische en tastbare resultaten behalen en jezelf ontwikkelen op verschillende niveaus.

Wat ga je leren in de NLP Master

In de NLP Master opleiding ga je nog dieper in op de technieken en vaardigheden die je hebt geleerd in de Practitioner opleiding. Je leert geavanceerde NLP-technieken en -modellen toepassen, waarmee je je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau kunt tillen en anderen op een dieper niveau kunt ondersteunen. Je zult je begrip van communicatie en gedrag verdiepen en leren hoe je complexe veranderingen bij jezelf en anderen kunt bewerkstelligen. Daarnaast zal de opleiding zich richten op het creëren van een nog inclusievere en ondersteunende gemeenschap, waarbij ethiek en ecologie centraal staan. Ook zal een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling centraal staan en zul je leren hoe je een duurzame groei en verandering kunt bewerkstelligen. Kortom, je kunt verwachten dat de Master opleiding je kennis en vaardigheden op het gebied van NLP aanzienlijk zal verdiepen en verrijken.