IM-Pact Opleidingen

Waarom een NLP Master opleiding volgen?


Neuro linguïstisch programmeren (NLP) is een krachtige methode die je helpt om je volledige potentieel te benutten en positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Als je al een basis hebt gelegd  et de NLP Practitioner opleiding en je wilt je verder, dan is de NLP Master opleiding dé volgende stap voor jou.

De NLP Master opleiding sluit volledig aan op je NLP Practitioner opleiding en biedt je nieuwe geavanceerde technieken en inzichten die je kunt toepassen in zowel je persoonlijke als professionele leven. Deze opleiding is ontworpen voor mensen die serieus bezig zijn met persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een van de meest opwindende aspecten van de NLP Master opleiding is het leren en toepassen van geavanceerde communicatietechnieken. Je leert hoe je de kracht van taal kunt gebruiken om anderen te beïnvloeden en te motiveren. Of het nu gaat om het overtuigen van je medewerkers tijdens een presentatie, het winnen van het vertrouwen van je cliënten als coach, of het verbeteren van je relaties met vrienden en familie, NLP geeft je de tools om effectief te communiceren en positieve resultaten te behalen.

Naast communicatie leer je ook geavanceerde technieken om je eigen gedachten en emoties te beheersen. NLP stelt je in staat om beperkende overtuigingen en negatieve emoties los te laten, zodat je je volledige potentieel kunt benutten. Je leert hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en nieuwe positieve gewoonten kunt creëren. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw eigen leven, maar stelt je ook in staat om anderen te helpen hun belemmeringen te overwinnen en succes te bereiken.

Een ander hoogtepunt van de NLP Master opleiding is het leren van geavanceerde technieken om zowel jezelf als anderen te coachen en te begeleiden. Je leert hoe je mensen kunt helpen hun doelen te stellen en te realiseren, hoe je belemmerende overtuigingen kunt identificeren en transformeren, en hoe je anderen kunt motiveren om hun volledige potentieel te bereiken. Of je nu een carrière als coach wilt nastreven of simpelweg betere relaties wilt opbouwen met de mensen om je heen, de NLP Master opleiding geeft je de vaardigheden en het vertrouwen om anderen effectief te begeleiden.

Een ander uniek aspect van de NLP Master opleiding is de focus op zelfreflectie en persoonlijke groei. Je wordt uitgedaagd om diep in jezelf te graven en je bewust te worden van je eigen overtuigingen, waarden en motivaties. Door dit proces kun je oude overtuigingen die je beperken loslaten en nieuwe krachtige overtuigingen creëren die je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Je leert hoe je je eigen innerlijke drijfveren kunt begrijpen en hoe je ze kunt inzetten om succesvol te zijn in alle gebieden van je leven.

Naast de theoretische kennis die je opdoet tijdens de opleiding, biedt de NLP Master opleiding ook veel praktische oefeningen. Je krijgt de kans om je vaardigheden toe te passen in een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je feedback ontvangt van ervaren trainers en medestudenten. Door de combinatie van theorie en praktijk kun je je nieuwe vaardigheden direct toepassen en integreren in je dagelijks leven.

Een ander voordeel van de NLP Master opleiding is de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen met gelijkgestemde mensen. Je ontmoet mensen uit verschillende achtergronden en beroepen die allemaal dezelfde passie delen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit netwerk biedt niet alleen waardevolle vriendschappen, maar ook mogelijkheden voor samenwerking en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Of je nu een professional bent die zijn coachingvaardigheden wil verbeteren, een manager die effectiever wil communiceren met zijn team, of gewoon iemand die zijn persoonlijke ontwikkeling wil versnellen, de NLP Master opleiding is de ideale keuze. Je leert geavanceerde technieken, ontdekt nieuwe inzichten en krijgt de mogelijkheid om jezelf op een dieper niveau te begrijpen en te transformeren.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de NLP Master opleiding en zet de volgende stap in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je zult versteld staan van de positieve veranderingen die je zult ervaren en de mogelijkheden die zich voor je zullen openen. Grijp deze kans en maak van dit jaar waarin je je volledige potentieel ontdekt en benut met de NLP Master opleiding.

IM-Pact NLP Master Opleiding: jouw persoonlijk vervolg op je levensreis.

Tijdens het 2de deel van je levensreis nemen we je mee naar de kern van jezelf. Deze reis kent daarbij een aantal uitdagingen omdat de kern van jezelf in je levenstijd vervuiling heeft opgelopen. Dat klinkt dramatisch maar wanneer je deze beeldspraak voortzet dan weet je dat je tijdens een reis modder en andere ongerechtigheden kunt oplopen. Over je hele lichaam hee. Afhankelijk van het weer en het wandelgebied. Wanneer je dan voor de spiegel gaat staan dan kan je je afvragen... WIE STAAT DAAR NU

Een stevige poetsbeurt brengt jezelf weer naar buiten.
Tijdens de NLP Master reis leer je hoe je de minder opvallende vervuiling die het meeste invloed heeft, te vinden en af te wassen. 

Mensen die de NLP Master Opleidingen volgenden zijn veelal bezig met een honger naar meer antwoorden.
Het hoge latje wat iemand zo kan drijven dat er nooit iets genoeg is. Nooit tevredenheid, laat staan rust in je leven.
Jezelf terug vinden. Het klinkt als eenvoudig aangezein je jezelf altijd bij je hebt. Maar wanneer je dat gevoel hebt, dan is dat zeer terecht. Terecht omdat mensen waarbij verbinding, harmonie en vrede hoog in het vaandel staan de bereidheid heerst om je te voegen naar anderen. Zodanig dat je jezelf kwijt raakt. Simpelweg zeggen: ik doe het andeers. Daar waar ik links ging, ga ik nu rechts. Het zal wel duidelijk zijn dat deze strategie niet werkt. De enige strategie die werkt is het volgen van je hart. Je zal dat wel vaker hebben gehoord: volg je hart. Ja...MAAR HOE DAN! NLP Master brengt je eerst naar je hart om vast te stellen WAT je dan moet gaan volgen voordat je je druk maakt over het HOE dan.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over dit proces.  Gratis NLP Informatie gesprek !

Coming Soon

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op 3 September 2024

NLP Master Opleiding: Vrijdag serie start begin Maart 2024

Post Master Blok NLP en Transactionele Analyse Maart 2024 (Woensdag 3 daagse)

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Praktische informatie over de NLP Master Opleiding

 • De investering bedraag € 2950,00 euro. vrij van BTW. Dit is een all-in bedrag: je krijgt hiervoor
 • 18 dagen NLP Master
 • 2 professionele NLP Master opleiders
 • Lesmateriaal
 • Internationaal erkend certificaat
 • Mogelijkheid om NLP PostMaster te volgen
 • Persoonlijke ont-wikkeling
 • Bewustwording
 • Trauma Release Proces
 • Inzicht jouw history
 • Life Changing Events Paradigma

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.