IM-Pact Opleidingen

Whatsapp
facebook
Bel ons

Wat NLP is, kunnen we eenvoudig uitleggen

Op basis van ervaringen en onderzoeken naar HOE wij mensen communiceren, doelen bereiken en leren hebben de grondleggers NLP samengesteld. NLP is dus geen theorie waar mensen in moeten passen. Wij zijn mensen en NLP geeft aan in welke vormen wij, mensen,  gebruiken. 

Opleidingen in NLP zijn daarom in verschillende thema's te verkrijgen: IM-Pact Opleidingen geeft alle NLP met als thema 'Persoonlijke ont-wikkeling'. Daarbij gaan wij er van uit dat iedereen in staat is te communiceren. Je hebt echter nooit verteld gekregen HOE dat precies werkt. 
Het resultaat van je communicatie is je huidige leven. Door je communicatie te onderzoeken en de juiste richting op te sturen, ontwikkel je een gezonden, sterke, mindset. Daardoor bereik je je levensdoelen en wordt je gelukkig. 

Mark de Bokx en Ingrid Sanders

NLP vertelt HOE ? 

Om NLP te begrijpen en te ervaren is een ervaringsgerichte opleiding noodzakelijk: NLP uit je hoofd leren kan, maar is niet effectief. NLP ervaren, dat geeft je de mogelijkheid om NLP inzichten en inzichten in jezelf voor altijd mee te laten werken. NLP bij IM-Pact Opleidingen geeft je de mogelijkheid om oude gewoonten te doorbreken door gebruik te maken van jouw eigen ervaringen. Zonder oordeel leren kijken naar jezelf, naar je hart te luisteren en vervolgens een nieuwe beweging te maken.

Persoonlijke ontwikkeling 


Het streepje staat er niet per ongeluk: je ont-wikkelt jezelf van allerlei oude gewoonten, oude ideen en tegenwerkende patronen. Dat is natuurlijk mooi maar dar kan niet plaats vinden zonder een toekomst beeld. Daarom hebben we de NLP Practitioner Opleiding het thema meegegeven: Wat wil ik precies? Er is nog veel meer te vertellen over de opleidingen dus nodigen wij jou uit om lansg te komen bij een gratis NLP informatie avond. Geen verplichtingen maar de mogelijkheid om al je vragen over de opleidingen te stellen en op maat advies te krijgen.

NLP is totaal menselijk
Start vandaag nog.. NU!!


IM-Pact Opleidingen geeft sinds 2009 NLP Opleidingen in Middelburg. Je wil vast meer informatie na het lezen van de website. Dat kan! Om je snel en eenvoudig te kunnen spreken kan je een NLP Informatie Gesprek aanvragen. We stemmen een datum en tijd af en je wordt gebeld! Hoe eenvoudig kan het zijn!

Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn