IM-Pact Opleidingen

NLP met IM-Pact !


Elke opleiding bij IM-Pact heeft ook echt impact !

Elke opleiding combineert het denken, voelen en doen. Je zult al heel snel innerlijke rust ervaren, verantwoordelijkheid over jouw leven pakken en Nieuw Levens Plezier krijgen. Je gaat zien: een opleiding bij IM-Pact heeft ook echt impact op je dagelijkse leven!

NLP in Zeeland

IM-Pact Opleidingen geeft de NLP opleidingen in Middelburg, Zeeland. Onze opleidingen geven wij in een mooi gerenoveerd schoolgebouw, in het hartje van de hoofdstad van Zeeland. Je kan je auto op 9 minuten loopafstand gratis parkeren en tijdens de pauzes ben je in 9 minuten in de binnenstad. Hoewel we in de stad opleidingen geven, is de omgeving rustig ontspannend. Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw NLP opleiding.


Je voelt je snel thuis bij IM-Pact Opleidingen

We kunnen gerust zeggen dat de groepen die we les geven in NLP en persoonlijke ontwikkeling, een gemeleerd gezelschap zijn. We treffen verschillende leeftijden, achtergronden, functies, opleidingen en interesses aan. Wat deze menden bindt is de interesse in persoonlijke wontwikkeling. Ze willen allemaal meer van zichtzelf leren. Onze cursisten hebben de behoefte om in hun eigen spiegel te kijken. Dat is een proces waar moed voor nodig is. Een proces naar je kern vraagt om eerlijkheid naar jezelf. Je kwetsbaar durven opstellen naar jezelf.
Het resultaat is meer balans en harmonie in je leven.
Je bent in staat om op tijd te acteren en te reageren. Of om tijd eens even stil te staan.

Ervaringsgericht leren

Bij IM-Pact Opleidingen leer je door te doen. Natuurlijk hebben we NLP theorie voor je. Maar de theorie blijft nutteloos wanneer je geen praktijk ervaart. Tijdens de opleidingsdagen oefen je veel, je leert verschillende toepassingen en we gebruiken verschillende lesmethoden. Ja mag na de cursusdag gelijk aan de slag en NLP toepassen. Zo leer je NLP met IM-Pact! Deze ervaring blijft altijd bij je zodat je NLP altijd kunt blijven gebruiken


Smelt het ijs in je hart, volg opleidingen
mét IM-Pact

NLP Practitioner

Wat WIL ik Precies ?

NLP Master

Wie BEN ik ?

NLP PostMaster en NLP Coach

Persoonlijk leiderschap

IM-Pact Opleidingen

Mark de Bokx en Ingrid Sanders geven alle NLP opleidingen en coachings. Ze staan voor kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Vrijheid, Verbinding en Duurzaamheid.
Het is nooit te laat om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling, het is nooit te laat voor NLP. 

Smelt het ijs in je hart, volg opleidingen mèt IM-Pact ! 

Maak kennis met Mark en Ingrid door een afspraak te maken. De afspraak kan telefonisch of na een trainingsdag in Padma te Middelburg.

JA!, Ik maak direct een afspraak