IM-Pact Opleidingen

Whatsapp
Facebook
Bel ons even

Mark de Bokx en Ingrid Sanders zijn de oprichters/eigenaren van IM-Pact Opleidingen.

Maak kennis met 
Mark de Bokx en Ingrid Sanders,
IM-Pact Opleidingen! 

Welkom bij onze NLP-trainingspraktijk! Wij zijn een gepassioneerd man-vrouw duo dat al 15 jaar samenwerkt in het transformeren van levens door middel van
Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP). Onze reis in NLP is er een van toewijding, groei en diepgaand inzicht in de kracht van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Als ervaren trainers ademen we NLP in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het delen van de waardevolle inzichten en praktische toepassingen van NLP met al onze studenten. Onze doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin individuen kunnen groeien, veranderen en bloeien.

Of je nu een professional bent die zijn leiderschapspotentieel wil vergroten, een therapeut die effectievere behandelingsmethoden wil leren, een individu op zoek naar persoonlijke groei, een ouder die betere communicatie met je kinderen wil ontwikkelen, een opvoeder die streeft naar effectievere lesgeven, of gewoon iemand die interesse heeft in het verbeteren van communicatie en relaties - wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden op je reis.

Onze NLP opleidingen zijn ontworpen om praktische en tastbare resultaten te bieden. We combineren theorie met ervaringsgericht leren om ervoor te zorgen dat onze studenten niet alleen begrijpen wat NLP is, maar ook hoe ze het kunnen toepassen in hun dagelijks leven. We geloven in een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling en streven ernaar om onze studenten te helpen hun doelen te bereiken op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Wij zijn er trots op om een inclusieve en diverse gemeenschap te creëren waar iedereen zich gezien, gehoord en gerespecteerd voelt. Onze passie voor NLP wordt aangevuld door onze toewijding aan het creëren van een positieve impact in het leven van anderen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze NLP-gemeenschap en samen te werken aan positieve veranderingen. Doe met ons mee en ontdek de kracht van NLP voor jezelf! Wij zijn ook ooit beginnen. En jaren geleden hebben we elkaar tijdens NLP expert opleiding ontmoet en besloten om IM-Pact Opleidingen op te richten. We delen dezelfde visie en werkmethoden om mensen te begeleiden met hun communicatie en persoonlijke ontwikkeling. 
NLP gaat over Meesterschap. Naast NLP hebben we nog vele andere NLP en psychologische stromingen gevolgd. We hebben zelf bij gerenommeerde internationale namen hun NLP opleidingen en andere cursussen gevolgd. Misschien ken je hen: Deepak Chopra, Anné Linden, John Grinder, Dalai Lama, Karl Dawson,
Chris Cowen en Natasha Todorovic.

Mark de Bokx en Ingrid Sanders

Bijzonder opleiders met een missie! 

Met IM-Pact Opleidingen willen we alle opgedane expertise bundelen en delen. Daarbij leiden we cursisten op in NLP en laten we NLP werken als de bron voor persoonlijke ontwikkeling.
Daardoor smelt het ijs in je hart en ben je in staat om voluit te leven.

Expertise 

Gebieden waar we met name onze staat van dienst hebben zijn NLP, Transpersoonlijke Coaching en Counseling, Geweldloze Communicatie, Harvard Negotiation Skills, Reiki Master 3b, Mediation, Jung, Young, Spiral Dynamics, Familie- en Bedrijfs- opstellingen, Hypno-TransTherapie (Milton Erickson), Positief Denken, RET, Mindfulness, Spiritueel Leiderschap, Integraal Hoger Management, Visionair Leiderschap, Heart Math, Byron Katie, Symbolic Coaching, Emotional Freedom Therapy (EFT) en 
EFT-MRI (EFT Matrix Reimprint).

Maak kennis met Mark de Bokx en Ingrid Sanders. Je kan ze 24 uur per dag bereiken door gebruik te maken van het NLP Informatie Gesprek. 

Schrijf je eenvoudig in, het is kosteloos en je kan afspreken op een voor 
jou passend tijdstip.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn